free web hosting | free hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
 
MENY:HOME Index 
Leveransvillkor
Angivet pris avser hämtpris i Wimmerby. Frakt, emballage och eventuell postförskottsavgift tillkommer.

Du måste vara myndig (vuxen) för att beställa! Genom att klicka på sändknappen, har vi slutit ett avtal, som bla innebär att kunden till alla delar har godkänt våra leveransvillkor! När du har skickat en order eller ett meddelande, tar du bakåtpilen för att komma tillbaka dit du befann dig.

Alla order, bekräftas till den E-postadress, som du anger.
Kolla att alla prickar, understreck och bokstäver hamnar rätt i din e-postadress!!!

Hör du inte av oss, har du inte nått fram. Vi svarar alltid, även om inget av det du har beställt finns kvar.
Din order kan tillexempel infekteras av virus på någon server den passerar, och tas bort av deras antivirusprogram. Försök då att nå oss på annat sätt, t.ex. genom ett vanligt e-post, som kanske tar en annan väg.

Kunden betalar fraktkostnaden. Felfria varor återtages utan angivande av orsak till returen, (om du vill kan du tala om varför), men köparen betalar frakten i båda riktningarna. Fraktkostnaden är det belopp som posten eller speditören vill ha för att varan levererats till din ort, och eventuellt tillbaka igen. När du gjorde din beställning beställde du samtidigt att varan skall fraktas till dig enligt det leveranssätt du valt, och denna tjänst hjälper vi bara till att förmedla åt ett annat företag, tex posten. Vid returer får du däremot tillbaka det belopp, som varan skulle ha kostat om du köpt den på plats hos oss. Beloppet utbetalas till bankgiro/postgirokonto,som du uppger.

För okynnesbeställningar med ej utlösta paket betalar kunden samtliga fraktkostnader, inbetalningskort kommer efteråt. Ev. går ärendet vidare till polisen och kronofogden.
OBS! att det är stränga straff på att t.ex. utge sig för att vara någon annan, (urkundsförfalskning). Avsändaren kan alltid spåras med internetleverantörens hjälp.

Transportskadat gods skall reklameras hos transportören, (posten eller åkeri). (Vi emballerar väl).  För övriga varor har kunden full returrätt inom 15 dagar från det att paketet avhämtats. Returrätten gäller inte för ritningar p.g.a. risken för kopiering.
Returnerat gods får EJ sändas mot postförskott. Dessa försändelser utlöses EJ. (Bedrägerier med  returnerat gods har förekommit).
Beställning görs genom att kopiera texten till det du vill köpa till formulärets textruta. Varje sida är ett beställningsformulär, som, när du klickar på sändknappen, skickas till oss som E-post.
Vi lämnar gärna ytterligare information angående utannonserade objekt. Bilder på detaljer, eller i större format kan sändas per E-post. För dig som inte har en egen E-postadress, rekommenderar vi att du först skaffar detta, t.ex. hos de dussintals leverantörer där du kan få gratis E-postadress, (som kan kollas hos grannen, kompisen eller biblioteket), (Yahoo, Hotmail, Techemail... o.s.v.), eller skaffa ett eget abonnemang.Det finns ingen anledning att sakna Epostadress idag, även om du saknar egen dator, när man kan få flera stycken gratis, med omedelbar giltighet.

Leverans sker i de flesta fall mot förskottsbetalning till den som först beställer.
Önskar du lösa ut varorna mot postförskott, så meddela oss detta, genom att välja postförskott, i formulärets blädderlist. Du kan även välja att hämta hos oss. Du kommer att få en orderbekräftelse på de objekt, som reserverats för din räkning, per E-post. Frakt och emballage, tillkommer på, alla priser med den verkliga kostnaden. Ställ gärna frågor per  epost, 
eller telefon,
(0492-158 37). Vi använder flextid, vilket innebär att vi inte kan ange några fasta tider när vi kan nås. Använd epost, som vi kan kolla när vi vill på dygnet.

I vissa fall rekommenderar vi bussgods, när detta blir billigare. Du får då hämta godset på din busstation, men bussgods är inte fullt utbyggt i hela landet. Föredrar du posten så är det det som gäller.

Vid tyngre leveranser kontaktas kunden per E-post för överenskommelse om leveranssätt, eller eventuell hämtning. Alla utannonserade objekt är i fullgott, angivet skick.

Vi tar inte ansvar för skada, som på något sätt drabbar kunder eller andra besökare efter attentat riktat mot våra säljsidor! (Friskrivning av amerikansk typ). Försök till ohederligheter kommer att beivras med alla lagliga medel!

Skulle fortfarande något vara oklart, så fråga gärna! Om ordersedeln inte fungerar i din webläsare, går det utmärkt att skicka ett vanligt E-post till ovanstående adress.

VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING!!!
TOP Upp
 
 
Uppdatering: